Verstappen-van Roy Schilders
in Meijel
Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Meijel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVerstappen-van Roy Schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
De woning is... *
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Verstappen-van Roy Schilders
Kerkstraat 18
5768 BG Meijel

tel: 077-4661606

Extra informatie

Bij Verstappen van Roy bent u aan het juiste adres voor:
  • Vakkundig schilderwerk
  • Uitgebreide schilderspeciaalzaak
  • Persoonlijk kleuradvies
  • Verftechnisch advies
  • Service in glaswerk
Schildersbedrijf Verstappen van Roy is een familiebedrijf met 75 jaar ervaring. In 1937 begon het allemaal met Piet van de veldwachter Verstappen. In 1982 werd het stokje overgedragen aan Leon en May Verstappen van Roy. Langzamerhand kwam er met de komst van May en Leon steeds meer vernieuwing in het bedrijf. De winkel werd oa. een aantal keren verbouwd.
Nu is schildersbedrijf Verstappen van Roy uitgegroeid tot een modern bedrijf, gespecialiseerd in vakkundig schilderwerk, service in glaswerk en met een zeer uitgebreide speciaalzaak.

Samen met onze medewerkers zorgen wij voor vakkundig schilderwerk. En in onze speciaalzaak staan we garant voor gedegen advies met kennis van zaken.

Schilderwerken
Bij schildersbedrijf Verstappen van Roy kunt u terecht voor alle soorten schilderwerken
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Renovatiewerk
  • Nieuwbouw
  • Voor zowel interieur als exterieur
Of het nu om grote of kleine projecten gaat. U krijgt bij schildersbedrijf Verstappen van Roy altijd schilderwerk op maat. Vanaf het eerste advies tot aan het laatste detail.
Ondergrond problemen worden aangepakt en opgelost. En met oog voor detail en afwerking wordt elke schilderopdracht perfect afgeleverd. Er wordt geschilderd met de beste producten. De verfproducten die worden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Deze producten bieden een duurzame bescherming en geven een mooie uitstraling.