Sosef schilders

in Almere

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Almere


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VSosef schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Sosef schilders
Randstad 2220
1316BZ Almere

tel: 036-5296301

Extra informatie

Het Gespecialiseerde Sosef schilders uit Almere staat voor kwaliteit, vakmanschap en service. Sosef schilders uit Almere heeft de beschikking over een vakkundig team van ervaren schilders. Sosef Schilderwerken gaat niet voor eenmalig schilderwerk maar richt zich op langdurige en nauwe samenwerkingsverbanden. Dit alles uiteraard tegen een aantrekkelijke prijs. Tot de opdrachtgevers van het landelijk opererende Sosef schilders behoren zowel particulieren als bedrijven. Voorkomende werkzaamheden bestaan uit onderhoud-en nieuwbouwschilderwerk. Aan bod komen binnen-en buitenschilderwerk maar ook wandafwerking. Dankzij nauwe samenwerkingsverbanden met andere gespecialiseerde bedrijven Sosef Schilderwerken is bovendien in staat diverse aanvullende diensten aan te bieden. Timmerwerk Met Sosef Timmerwerken uit Almere kunt u bouwen op vertrouwen. Timmerwerken en aanverwante zaken als glaszetten, verbouwen, uitbouwen, houtreparaties, het plaatsen van dakramen en dakkapellen, spachtelputzen, het maken van kasten en de installatie van een badkamer van de keuken zijn bij het bedrijf zonder meer in goede handen. Ook de afwerking zoals stucwerk Kunt u met een gerust hart aan de ervaren en vakkundige medewerkers van Sosef Timmerwerken overlaten REINIGING Ook voor reiniging Kunt u contact opnemen met Sosef schilders Dankzij een zeer nauwe samenwerking met het Almeerse Schoonmaakbedrijf HODAL BV Zij hebben als hoofdtaak het Schoonhouden van grote en middelgrote kantoorgebouwen, scholen en bedrijven in Flevoland, Het Gooi en Amsterdam. Het voordeel van deze constructie is het hebben Van een contact persoon voor al uw werkzaamheden. Daardoor zijn de lijnen kort en de communicatie optimaal!

Specialiteit
  • Specialisatie
  • Behang
  • Houtrot repareren
  • Stucwerk / stukadoren
  • Timmerwerk
  • Glasweefsel afwerking
  • Particulier, zakelijk en VvE"s Reiniging Spuitwerk wanden en plafonds
  • Diensten
  • Schilderwerk binnen Schilderwerk buiten