Hofmeester schilders

in Amsterdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Amsterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VHofmeester schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Hofmeester schilders
Roerstraat 29
1078LH Amsterdam

tel: 020-7891324

Extra informatie

Hofmeester schilders uit Amsterdam staat al 20 jaar klaar voor al uw schilderwerk!
Hofmeester schilders te Amsterdam doet alles op het gebied van schilderwerken en staat al twintig jaar voor vakmanschap, betrouwbaarheid, kwaliteit en voordelige prijzen.
Wij schilderen voor Particulieren & Bedrijven.
Hofmeester schilders te Amsterdam werkt dan ook niet alleen voor particulieren, maar eveneens voor bedrijven. Wij zetten ons in voor verfraaiing van uw interieur middels binnenschilderwerk, maar ook voor kwalitatief buitenschilderwerk. Duurzaam en mooi schilderwerk valt of staat immers met de juiste verf, goed gereedschap en een zorgvuldige werkwijze. Het is dus voor u van belang dat u in zee gaat met een ervaren en deskundig onderneming.

De juiste & voordelige partner voor uw schilderwerk!
Hofmeester schilders uit Amsterdam is uw juiste partner. Tevens ook het adres voor al uw onderhouds- en steigerwerkzaamheden. Of het nu gaat om het vakkundig plaatsen van een steiger voor een grachtenpand in Amsterdam of flatgebouw of om uw houtwerk te reinigen, uw dakgoten schoon te maken en uw schoorsteen te vegen: met Hofmeester schilders uit Amsterdam ziet uw pand er van binnen en van buiten weer helemaal mooi en goed onderhouden uit.

Wie is Hofmeester schilders te Amsterdam?
Schilderen is voor ons meer dan alleen een verflaag aanbrengen. Schilderen is onderhoud plegen waarbij vakkennis, materialenkennis en praktijkervaring hand in hand gaan. Bij schildersbedrijf Hofmeester uit Amsterdam werkt een vakbekwaam en gemotiveerd team dat bestaat uit enthousiast schilder vakidioten. Al twintig staan wij garant voor goed en degelijk werk en zijn inmiddels een begrip in Amsterdam geworden. Hofmeester schilders te Amsterdam hebben al vele glimlachen op gezichten weten te krijgen door onze inzet.
Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak!

Bij Hofmeester schilders te Amsterdam is afspraak werkelijk ook daadwerkelijk afspraak. Spreken wij eenmaal iets met u af, dan kunt u er zeker van zijn dat dit ook echt gebeurd. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Structuur en goede afspraken zorgen immers voor een flexibele manier van werken. Daarnaast levert Hofmeester schilders in Amsterdam onze diensten tegen voordelige tarieven.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • VVE onderhoud