Pappot schilders

in Amsterdam

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Amsterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VPappot schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Pappot schilders
Kromme-Mijdrechtstraat 63
1079KR Amsterdam

tel: 020-6426594

Extra informatie

Pappot schilders uit Amsterdam
Buitenschilderwerk
Uw woonhuis, grachtenpand of bedrijfspand is een kostbaar bezit en het schilderwerk is het visitekaartje. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar straalt ook vertrouwen uit en geeft woongenot. Goed schilderwerk aan uw huis of kantoorpand is altijd een goede investering.

Desgewenst kijkt Pappot schilders uit Amsterdam samen met u naar de algehele staat van onderhoud van uw pand. Aan de hand daarvan brengt Pappot schilders te Amsterdam u een vrijblijvend advies met offerte uit. Pappot schilders in Amsterdam is op de hoogte van alle benodigde vergunningen voor schilderwerk in en rondom Amsterdam.
Binnenschilderwerk

In de winterperiode vanaf november t/m maart geven wij, Pappot schilders te Amsterdam, een korting op al uw binnenschilderwerk!!.
Pappot schilders uit Amsterdam verzorgen al uw schilderwerk, afwerken van plafonds, muren en houtwerk. Het schuren gebeurt bij ons machinaal met stofafzuiging. Uiteraard met de laatste generatie watergedragen kwaliteitsverf, die snel droogt en reukloos is.

Wandafwerking
Pappot schilders in Amsterdam geeft u graag advies over de verschillende mogelijkheden van wandafwerking. Onder andere: afwerking met kwast en verfroller, alsmede spuitwerk, behang of de vele mogelijkheden van glasweefsel, eventueel in combinatie met het schilderwerk.

Specialiteit

Onze werkwijze
A J Pappot Schilders uit Amsterdam is gespecialiseerd in het uitvoeren van schilderwerk voor woningen, flats en bedrijfspanden. Pappot Schilders heeft meer dan 31 jaar schilderservaring in en rondom Amsterdam, dit blijkt uit onze vaste klantenkring en hoge klanttevredenheid.
Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit particulieren, Vereniging van Eigenaren (VvE) en zakelijke opdrachtgevers. Voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk.
Modern en ouderwets gecombineerd!

We zijn een modern bedrijf uit Amsterdam, maar ouderwets klantgericht. Bij ons geen kastje naar de muur scenario’s. Problemen worden altijd voorkomen. Maar we blijven mensen. Gaat er wat fout, dan wordt dit binnen no-time opgelost. Dit scheelt u als klant een hoop ergernissen.
Kwaliteit en jarenlange ervaring

Kwaliteit staat bij A J Pappot Schilders in Amsterdam voorop. Dit komt tot uiting door het plezier waarmee ons hechte team voor u aan de slag gaat. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen en de nieuwste verftechnieken. Dit ziet u direct én op lange termijn terug in de hoge afwerking van A J Pappot Schilders uit Amsterdam.
Goed advies en deskundig oordeel

A J Pappot Schilders uit Amsterdam kan u een goed advies en een deskundige oordeel bieden voor al uw schilderwerken. We begeleiden u in dit gehele traject van A tot Z. Wij nemen uw schilderwerk op een professionele manier uit handen. U hoeft zich zelf geen zorgen meer te maken en vrijwel alles wordt voor u geregeld. Daar komt uiteraard een goede planning en een strakke uitvoering bij kijken.
Wilt u uw schilderwerk met een gerust hart uit handen geven?
Neem dan vrijblijvend contact op met A J Pappot Schilders uit Amsterdam en ervaar onze manier van werken. U zult er geen spijt van krijgen!