JT schilders

in Bussum

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Bussum


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VJT schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


JT schilders
Beeklaan 34
1403RE Bussum

tel: 06-44211883

Extra informatie

Na 5 jaar bij verschillende schildersbedrijven te hebben gewerkt heeft J. Tunderman in 2007 JT schilders opgericht. Inmiddels heeft JT schilders een behoorlijke klantenkring opgebouwd, voornamelijk in het Gooi met uitschieters in de randstad.
JT schilders in Bussum is een groeiend bedrijf en werkt voornamelijk samen met ZZP-ers om lange wachttijden te voorkomen. Ook is JT schilders in Bussum erkend als leerbedrijf.
JT schilders in Bussum biedt zich aan voor het schilderen van grote, maar ook kleine projecten. Bekijk de portfolio op deze website voor een indicatie van het gerealiseerde werk. Op het gebied van schilderwerkzaamheden en professioneel advies kan JT schilders in Bussum alles voor u betekenen in en rondom uw huis of bedrijfspand.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Beton
  • Ciré
  • Onderhoudsschilderwerk