Finger Totaalonderhoud schilders

in Noordwijkerhout

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Noordwijkerhout


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VFinger Totaalonderhoud schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Finger Totaalonderhoud schilders
Walserij 13E
2211 SJ Noordwijkerhout

tel: (0252) 34 86 76

Extra informatie

40 jaar ervaring in woningonderhoud en woningverbetering
Finger Totaalonderhoud is een familiebedrijf met ruim veertig jaar ervaring in onderhoud, verbetering, restauratie en renovatie van woningen.
Wij, Jaap, Hans en Albert Finger, hebben het bedrijf dat onze vader in 1964 startte, met veel enthousiasme voortgezet. Ons bedrijf zet zich in voor vakmanschap en heeft respect voor uw eigendommen. Dit verwachten wij ook van de vakmensen die voor ons werken.

De kennis en expertise door opleiding en ervaring die in de loop der tijd is opgebouwd, ligt verankerd in ons bedrijf en daar laten we u als klant graag van profiteren. We hebben ons ontwikkeld tot een mooi bedrijf dat het totaalonderhoud van uw woning op professionele wijze verzorgd. Gericht op duurzaamheid en waardevermeerdering.
Werkgebied

Klanten van ons bevinden zich in de regio tussen Warmond, Oegstgeest, Sassenheim, Voorhout
en Leiderdorp. Maar als u wat verder daar buiten woont, komen wij ook graag bij u.
Dankbare klanten

De betrouwbare en transparante manier van werken, het hebben van één professioneel aanspreekpunt en geen zorgen hebben om de woning noemen klanten de sterke punten van ons bedrijf. In de loop der jaren zijn wij met veel klanten mee gegroeid en hebben wij de kinderen groot zien worden. Dit gegeven maakt onze bedrijfsfilosofie en aanpak duidelijk.
Graag laten wij ook u onze kwaliteit en aanpak ervaren! U kunt op ons rekenen voor, tijdens en na de werkzaamheden.