Van der Grift en Valkenburg schilders

in Utrecht

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Utrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VVan der Grift en Valkenburg schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Omschrijving *
 

privacy


Van der Grift en Valkenburg schilders
Nautilusweg 43
3542 AT Utrecht

tel: 030 2411114

Extra informatie

Hoe bevordert een bedrijf duurzaamheid?
Een vraag die ons vaak gesteld wordt. Onze reactie: “Wees bewust van het groen dat bij u past”.

Onze bedrijfsvoering wordt gekenmerkt door deze filosofie. Door alleen die oplossingen te kiezen die bij onze onderneming passen, vormen we een minder grote belasting voor onze omgeving. Door dezelfde filosofie ook met onze klanten en partners te delen, helpen we de wereld een stukje duurzamer te maken.
Van der Grift en Valkenburg werkt dynamisch, flexibel en milieuverantwoord. Onze producten en diensten worden gekenmerkt door eenvoudigheid, meetbaarheid en herkenbaarheid. Door duidelijke en heldere afspraken te maken en, waar mogelijk, moeilijke procedures te vermijden, kunnen we snel goede oplossingen bieden voor bijna ieder vraagstuk. Overal waar u onze nieuwe kleur ziet verschijnen, vindt u een stukje wereldverbetering.

Werkzaamheden
Bedenk een zelfstandig naamwoord met bouw erin en wij kunnen het voor u verzorgen. Nieuwbouw, onderhoud en renovatie in de breedste zin behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Voor de Van der Grift en Valkenburg Groep is geen opdracht te klein en geen gebouw te hoog.

Zoekt u dus een partner voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie! Laat u inspireren door de projecten in onze projectbijlage en overtuig uzelf van onze brede inzetbaarheid en expertise.
Onze flexibiliteit, schaalbaarheid en veelzijdigheid blijkt uit
het feit dat we u van dienst kunnen zijn met:

•Schilderwerkzaamheden
•Bouwwerkzaamheden
•Reinigingen
•Installatiewerkzaamheden
•Infrastructurele opdrachten
•Transport & opslag
•Onderhouden van vastgoed
Ook voor andere klantvragen draaien wij onze hand niet om. Wij staan dagelijks klaar om u van dienst te zijn. Wilt u weten hoe? Neem dan vrijblijvend contact op met uw accountmanager.