Marcel van Leeuwen schilders

in Voorschoten

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Voorschoten


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VMarcel van Leeuwen schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Marcel van Leeuwen schilders
Albert Schweitzerplantsoen 10
2252 JP Voorschoten

tel: 06 - 46733420

Extra informatie

Marcel van Leeuwen schilders uit Voorschoten
Een jong schildersbedrijf uit Voorschoten en al enkele jaren actief in Voorschoten en omstreken. Inmiddels al een begrip aan het worden op het gebied van binnenschilderwerk, buitenschilderwerk & alle aanverwante werkzaamheden voor woningen, kantoren & winkels.

Marcel van Leeuwen de oprichter heeft al meer dan tien jaar ervaring en levert prima schilderwerk, kwalitatief op hoog niveau en uiteraard met garantie.
De kwaliteit van het geleverde vakmanschap begint bij Marcel van Leeuwen schilders uit Voorschoten al bij de werkvoorbereiding. Elk project begint met een inventarisatie van uw eisen en wensen, die vervolgens worden vertaald in een planmatige aanpak en duidelijke afspraken ten aanzien van planning en budget. Kostenbeheersing en een scherpe prijsstelling zijn uiteraard van het grootste belang.

Kortom Schildersbedrijf Marcel van Leeuwen schilders te Voorschoten staat voor een snelle, kwalitatief hoogwaardige en vakkundige werkuitvoering, en vrijblijvend advies. Daarnaast zijn onze aantrekkelijke prijzen ook een stukje maatwerk.
Doel

Buitenschilderwerk heeft naast de verfraaiing het voornaamste doel de conservering van de ondergrond. Zeker in ons klimaat met vele soorten en diversen invloeden is het van groot belang en voordeliger om tijdig en goed onderhoud te verrichten.
Vaak wordt er te lang gewacht met een noodzakelijke onderhoudsbeurt en na grote zichtbare gebreken is het vaak te laat. Hierdoor moeten er meer werkzaamheden worden verricht, vaak moeten duurdere producten worden gebruikt en soms tot aan houtrot sanering toe (zie houtrot).


Mogelijkheden
Wij bieden de klant de mogelijkheid om door middel van een geheugensteuntje u op de hoogte te houden van wanneer de onderhoud periode zich weer aandient.

Dit doen wij middels een brief en is geheel vrijblijvend. Tevens zijn de kosten voor de verrichte werkzaamheden in de toekomst niet veel hoger, aangezien wij bij de 1ste schildersbeurt het juiste verfsysteem hebben toe gepast en dient alleen onderhouden te worden, m.u.v. verborgen gebreken en achterstallig onderhoud aan de binnenzijde.
Voor wie?

Wij werken veel voor zowel particulieren als voor vereniging van eigenaren en bedrijven in Voorschoten en omstreken. Voor de wat grotere projecten kunnen wij een totaal pakket aanbieden zodat u één aanspreekpunt heeft, één factuur, één verantwoordelijke en natuurlijk de garantie, kwaliteit en service zoals u van ons gewent bent.
•Alle soorten schilderwerk.

•Alle soorten glas.
•Houtrotsanering en vervanging.

Wij kunnen in samenwerking met onze leveranciers een complete presentatie aanbieden.
•Kleuren presentatie.

•Bestek van de te verrichte werkzaamheden.
•Onderhoud advies & meer jaren planning.

•Garantie en service.

Vraag nu uw offerte aan