Kuyt Schilders B.V.

in Wassenaar

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Wassenaar


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VKuyt Schilders B.V.
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Kuyt Schilders B.V.
Tuinpad 12
2242 TC Wassenaar

tel: 070-5114312

Extra informatie

Kuyt Schilders B.V. uit Wassenaar
Kuyt Schilders B.V. is een familiebedrijf uit Wassenaar opgericht in 1970 en sindsdien gevestigd in het centrum van Wassenaar.

Met een vaste groep professionals staan wij voor u klaar. Ons specialisme is het uitvoeren van onderhoudsschilderwerk, beglazing en wandafwerking. Het werkgebied betreft voornamelijk Wassenaar en omliggende gemeenten. Voor een groot gedeelte werken wij voor particuliere huiseigenaren maar ook zakelijke opdrachtgevers en zorginstellingen behoren tot onze opdrachtgevers.
Kuyt Schilders B.V. uit Wassenaar biede onze opdrachtgevers up-to-date vakkennis en een uitstekend geoutilleerd bedrijf. Oog voor detail, service, en advies zijn punten waaraan u ons herkent.

U weet als geen ander welke uitstraling u uw woning wilt geven. Het kiezen van de juiste kleuren is belangrijk. Ze vormen immers de basis van uw interieur. Kuyt Schilders B.V. uit Wassenaar informeert u graag over de mogelijkheden. Denk hierbij aan het gebruik van de juiste materialen en gewenste glansgraad. Nadat u een keuze heeft gemaakt, zorgen wij voor een vakkundige uitvoering van uw wensen met als resultaat een mooie afwerking van uw houtwerk, wanden en plafonds.
Wilt u van te voren graag een voorbeeld zien van ons kleuradvies, dan kan dat. Met onze computersimulatie kunt u de door u gekozen kleuren van te voren beleven.

Binnen gebruiken wij in hoofdzaak watergedragen verfproducten. Dit zijn tegenwoordig topproducten die, in de door ons opgedane ervaring in verwerking, op geen enkele wijze meer onderdoen voor de traditionele lakken. Als bijkomend voordeel zijn deze producten snel droog, reukarm en niet vergelend.

Specialiteit
  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Beglazing
  • Wandafwerking
  • Kleuradvies