Winnubst schilders

in Wassenaar

Schildersbedrijven
<<=Terug naar schildersbedrijven in Wassenaar


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schildersbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schildersbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schildersbedrijven
VWinnubst schilders
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Van plan dit project uit te voeren?
Omschrijving *
 

privacy


Winnubst schilders
Van Hallstraat 45
2241KT Wassenaar

tel: 070-5113164

Extra informatie

Schildersbedrijf Winnubst is een familiebedrijf, opgericht in 1912, met inmiddels de vierde generatie Winnubst aan de leiding.
Wij zijn gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk van zowel binnen- als buitenschilderwerk. De opdrachten zijn qua aard en omvang zeer divers, van het schilderen van een tussenwoning tot het restaureren van monumentale panden en winkels.
Onze vakkundige schilders hebben jarenlange ervaring en staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, bouwbedrijven, architecten, beheerkantoren en VvE's. Wij werken samen met vakkundige aannemersbedrijven, timmerlieden en stukadoors om aan alle wensen van de klanten te kunnen voldoen.
Het werkgebied ligt tussen Amsterdam en Rotterdam, de schilders zijn flexibel en rijden overal naartoe.

Geen klus is te klein of te groot voor schildersbedrijf Winnubst. Van het bijwerken van uw kozijnen tot een nieuwe jas voor uw bedrijfspand.
Wij werken alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit van bekende merken als Sigma Coatings en Sikkens.

Hoe gaan we te werk
Indien u geïnteresseerd bent in een offerte op maat, dan komen we graag bij u langs voor een gesprek over uw wensen. Wij kunnen u technisch advies geven en tevens adviseren over de kleuren. Ook kunnen wij werken vanaf tekeningen. Vervolgens maken we gratis een geheel vrijblijvende offerte. Wij staan voor een eerlijke en betrouwbare prijs/kwaliteit verhouding. Indien de offerte door u wordt goedgekeurd dan zullen we in overleg en afhankelijk van de weersomstandigheden uw werk inplannen.

Bij de uitvoering zorgen we voor zo min mogelijk overlast en we kunnen in overleg zorgdragen voor het afdekken van meubels en vloeren. Wij zijn in het bezit van eigen steigermateriaal, ladders en een hoogwerker die snel en makkelijk op de moeilijkste plekken komt.
Bij ieder onderdeel wordt apart gekeken welke behandelingen nodig zijn. Dit is maatwerk. Soms kan er worden volstaan met een snelle overschilderbeurt en in andere gevallen zullen we alle verflagen geheel moeten verwijderen. Wij kunnen ook in samenwerking met de verfleverancier een verftechnisch rapport op maken en een meerjaren onderhoudsplan aanbieden.

Specialiteit
  • Meesterschilders
  • Kantoor projecten
  • Speciale technieken